Flash game : privacy verklaring

aktie avontuur behendigheid casino funny multiplayer puzzel race sport
   Spelen op Twizl, privacy verklaring
disclaimer Twizl Games biedt persoonlijke diensten. Voor die diensten hebben we soms informatie van jou als Twizl Games gebruiker nodig. De onderstaande regels hebben we voor onszelf opgesteld om je een waarborg te bieden dat wij zorgvuldig met die informatie zullen omgaan. Je kunt ons te allen tijden aan deze regels houden.

Als er onjuiste gegevens over jou zijn vastgelegd, zal Twizl Games deze verwijderen. Je kunt jouw schriftelijke verzoek daartoe richten aan Twizl Games.

Als Twizl Games persoonlijke gegevens van jou vastlegt wordt je daarover ge´nformeerd; je hebt altijd de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat jouw gegevens niet worden vastgelegd; dat kan echter betekenen dat je geen gebruik kan maken van sommige Twizl Games-diensten.

De geregistreerde gegevens zijn niet zonder jouw toestemming in te zien door derden en zullen ook niet zonder jouw toestemming overgedragen worden aan derden..

Het downloaden vanaf deze site is op eigen risico. schade ontstaan door het gebruiken, downloaden, inbellen en/of installeren kan niet op ons worden verhaald.

Twizl Games houdt zich het recht voor deze privacy verklaring aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina gepubliceerd worden.
vertel een vriend(in) | game link ruilen? | privacy verklaring | disclaimer | contact twizl games

Twizle games houdt het simpel, de leukste gratis online spelletjes op een rijtje
Twizle Games (nederland) sinds 2006 funny games network - Gratis online games om te spelen.
Add this RSS Feed  Add Us To Yahoo  Add to Google  Add to AOL  Funny MySpace